Kimyon

0
15
  • Sindirimi kolaylaştırıcı etki gösterir. 
  • Gaz söktürücü ve sinirleri yatıştırıcı etkisi de var. 
  • İçeriğindeki bileşenlerle bağışıklık sistemini desteklemektedir. 
  • Antioksidan içeriğiyle kanserden koruyabileceği düşünülmektedir. 
  • Koku, tat vermek için veya sindirimi rahatlatabilmek için özellikle et yemeklerinde tercih edilebilir. 
  • Demirin çok iyi, manganezin ise iyi bir kaynağıdır.
  • Özellikle kimyonun baklagil yemeklerinde pişirilmesinde sindirim sıkıntılarını rahatlatır
Diyetisyen Deniz Zünbülcan, İzmir’de doğdu. Ege üniversitesinden mezun oldu. Üniversite yıllarında İstanbul Fatih Medical Park Hastanesi, Manisa Moris Şinasi Uluslararası Çocuk Hastanesi başta olmak üzere birçok özel hastane, özel merkez ve devlet hastanesinde stajlarını tamamladı. TRT, TRT Haber, Kanal D, İHA, Sabah gazetesi, Milliyet Pembenar, Ege Türk Tv, Manisa Medya Tv başta olmak üzere birçok yerel-ulusal yazılı, görsel ve işitsel medyada yer alıyor. Aynı zamanda Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda, düzenlenen festivallerde çeşitli konularda eğitimler veriyor.

Faydalı Bilgiler

Randevunuzu Oluşturun

Pratik bir şekilde ilk randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Önceki İçerikKarpuz
Sonraki İçerikKavun

Görüşlerinizi Bizimle Paylaş, Sormak İstediklerini Sor:

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − 13 =