Mandalinalı Pankek

0
16

Malzemeler:

  • 1 yumurta 
  • 1 kahve fincanı mandalina tozu 
  • Yaklaşık 6 tatlı kaşığı dinkel unu (kıvamı kontrol ederek ekleyin) 
  • 3 tatlı kaşığı bal 
  • 1 çay bardağı kefirKıvam ayarlamak için az su (kıvamının biraz koyu olması gerekiyor)

Yapılışı:

Tüm malzemeleri blenderdan geçirin. Kıvamı ayarlandıktan sonra tavanızı yağlayarak istediğiniz boyutlarda pankeklerinizi pişirin. Afiyet olsun.

Diyetisyen Deniz Zünbülcan, İzmir’de doğdu. Ege üniversitesinden mezun oldu. Üniversite yıllarında İstanbul Fatih Medical Park Hastanesi, Manisa Moris Şinasi Uluslararası Çocuk Hastanesi başta olmak üzere birçok özel hastane, özel merkez ve devlet hastanesinde stajlarını tamamladı. TRT, TRT Haber, Kanal D, İHA, Sabah gazetesi, Milliyet Pembenar, Ege Türk Tv, Manisa Medya Tv başta olmak üzere birçok yerel-ulusal yazılı, görsel ve işitsel medyada yer alıyor. Aynı zamanda Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda, düzenlenen festivallerde çeşitli konularda eğitimler veriyor.

Faydalı Bilgiler

Randevunuzu Oluşturun

Pratik bir şekilde ilk randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Önceki İçerikMuzlu Smoothie Bowl
Sonraki İçerikMeyve şöleni sos

Görüşlerinizi Bizimle Paylaş, Sormak İstediklerini Sor:

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + two =