Tarçın

0
21
  • Kan şekeri üzerindeki olumlu etkisi birçok araştırmayla kanıtlanmıştır. 
  • Anti-mikrobiyal besin olarak bilinmektedir. 
  • Beyin aktivitesini artırıcı etki göstermektedir. 
  • Diyet lifinin iyi bir kaynağıdır. 
  • Geleneksel Çin tıbbında, taze zencefille karıştırılan tarçın, soğuk algınlığı ve gripten koruyucu olarak tüketilmektedir. 
  • Alzheimer ve Parkinson gibi nörodejenaratif hastalıklarda ilerleyişi yavaşlatır. 
  • Total kolesterol, LDL kolesterol ve trigliseritin düşürülmesinde HDL kolesterolün ise yükseltilmesinde etkilidir.
Diyetisyen Deniz Zünbülcan, İzmir’de doğdu. Ege üniversitesinden mezun oldu. Üniversite yıllarında İstanbul Fatih Medical Park Hastanesi, Manisa Moris Şinasi Uluslararası Çocuk Hastanesi başta olmak üzere birçok özel hastane, özel merkez ve devlet hastanesinde stajlarını tamamladı. TRT, TRT Haber, Kanal D, İHA, Sabah gazetesi, Milliyet Pembenar, Ege Türk Tv, Manisa Medya Tv başta olmak üzere birçok yerel-ulusal yazılı, görsel ve işitsel medyada yer alıyor. Aynı zamanda Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda, düzenlenen festivallerde çeşitli konularda eğitimler veriyor.

Faydalı Bilgiler

Randevunuzu Oluşturun

Pratik bir şekilde ilk randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Önceki İçerikMuz
Sonraki İçerikYenibahar

Görüşlerinizi Bizimle Paylaş, Sormak İstediklerini Sor:

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 × 3 =