Zerdeçal

0
54
  • Serbest radikaller vücutta sağlıklı hücrelere zarar verir. Zerdeçalın etken maddesi olan kurkumin yüksek antioksidan etkisiyle bu zararlı molekülleri yok eder.
  • Anti­inflamatuar ve antioksidan özelliği imdadımıza yetişen bir baharattır.
  • Gebelik döneminde kullanılması sakıncalıdır.
  • Metabolizmayı hızlandırıcı etkisi vardır.
  • Yapılan çalışmalarda kireçlenme ve eklem iltihabında faydalı olabileceği bulunmuştur.
  • Zerdeçalın karabiber ile kullanılması sinerjik etki yapmaktadır.
Diyetisyen Deniz Zünbülcan, İzmir’de doğdu. Ege üniversitesinden mezun oldu. Üniversite yıllarında İstanbul Fatih Medical Park Hastanesi, Manisa Moris Şinasi Uluslararası Çocuk Hastanesi başta olmak üzere birçok özel hastane, özel merkez ve devlet hastanesinde stajlarını tamamladı. TRT, TRT Haber, Kanal D, İHA, Sabah gazetesi, Milliyet Pembenar, Ege Türk Tv, Manisa Medya Tv başta olmak üzere birçok yerel-ulusal yazılı, görsel ve işitsel medyada yer alıyor. Aynı zamanda Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda, düzenlenen festivallerde çeşitli konularda eğitimler veriyor.

Faydalı Bilgiler

Randevunuzu Oluşturun

Pratik bir şekilde ilk randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Önceki İçerikZencefil
Sonraki İçerikŞeftali

Görüşlerinizi Bizimle Paylaş, Sormak İstediklerini Sor:

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + 15 =